L’ONCE celebra que ja ha passat un any de l’única aturada de vendes de la seva història

Els punts de venda de l’ONCE celebren aquest dimarts el primer any de la seva reobertura. Durant l’inici de la pandèmia, entre el 15 de març i el 15 de juny del 2020, van haver d’estar tres mesos tancats, veient del tot aturada la seva activitat als carrers. Ara, els venedors de loteria commemoren el primer aniversari d’una data que -asseguren- va servir per fer recuperar la il·lusió de molta gent.

Al llarg dels seus 82 anys d’història, l’ONCE mai havia deixat de vendre cupons. Aquella reducció sobtada dels ingressos fins i tot va obligar a l’organització a presentar un ERTO per poder seguir pagant als seus treballadors. Actualment, tot i que les vendes de loteria segueixen per sota dels nivells prepandèmia, sembla que de mica en mica tot va tornant a la normalitat.

L’ONCE compta amb uns 50 punts de venda repartits per Terrassa, dels quals la meitat són quioscos instal·lats als carrers de la ciutat. En aquests punts hi treballen una setantena de persones amb discapacitat, totes elles disposades a repartir milions i il·lusions.