L’oncòleg terrassenc, Oriol Mirallas, entra a la renovada direcció del Col·legi de Metges

El metge terrassenc, Oriol Mirallas, forma part de la candidatura del doctor Jaume Padrós que renova la direcció del Col·legi de Metges de Barcelona després de guanyar les eleccions abans de l’estiu. Padrós repetirà com a president del Col·legi amb una llista renovada i rejovenida amb diferents especialistes de tot el territori.

Un dels compromisos de la candidatura és la lluita perquè el Govern destini els pròxims 5 anys, uns 5.000 milions d’euros addicionals en salut, amb la millora tecnològica de la sanitat pública, per protegir als professionals i millorar la situació laboral dels metges. El Col·legi de metges lamenta que la pandèmia hagi fet aflorar els problemes que arrossega el sector des de les retallades del 2008.

Per això un grup d’experts professionals va lliurar al Govern un informe amb 30 mesures per millorar la sanitat del país i la situació laboral dels seus professionals que revertirà en benefici de la societat en general. El Col·legi de Metges de Barcelona manté una bona relació amb la resta de col·legis professionals del sector per reimpulsar la sanitat de Catalunya i millorar la situació dels seus treballadors.