L’ONG Provalores demana donacions per poder comprar aliments i repartir-los a Colòmbia

El sou mínim a Colòmbia és de 192 euros al mes, però els ous, la llet i altres aliments són més cars que a Europa. I en aquest moment que escassegen, la gent fa llargues cues als bancs per treure els seus diners i les botigues no tenen gaires subministraments. Per això, l’ONG Provalores demana la solidaritat de tothom per poder comprar aliments bàsics: ous, carn i peix i repartir-los entre la població. Asseguren que qualsevol donació, petita o gran, puntualment o amb regularitat, serà benvinguda en aquests moments on el país viu moments de confrontació. La població es manifesta contra la pobresa i la violència policial i es viuen enfrontaments entre els agents i la ciutadania.

Aquesta entitat que té delegació a Terrassa assegura que les darreres donacions han servit per comprar aliments perdurables (arròs, farina, pasta i llegums) que es van poder repartir abans que esclatessin les revoltes.

L’entitat diu que no hi ha accés a l’alimentació i que la població està tancada a casa el màxim temps possible i no pot entrar ni sortir ningú del país.

La carretera a la fundació amb la que Provalores col·labora està sovint barrada pels manifestants i per la policia. Malgrat això, s‘han preparat diàriament tots els àpats necessaris per als nens i nenes i s’han transportat fins a les seves llars perquè és massa perillós per a les criatures sortir al carrer.

Ara també se’n beneficien de la feina de la fundació algunes persones grans que viuen soles o que no tenen família a la vora.

L’entitat facilita algunes maneres per a tothom que hi vulgui col·laborar:

  • La Caixa: ONG PROVALORES: IBAN ES61 – 2100-0327-38-0101505638
  • Banc Santander: PROVALORES: IBAN ES39 – 0049-5436-32-2695013122
  • BIZUM: 600648553