L’ONG Vida Significativa ha portat la compra a la gent gran durant el confinament

En Xavier i la Sílvia són membres de l’ONG Vida Significativa. El seu equip de voluntariat ha portat la compra de la setmana a diverses persones de Terrassa durant els últims dos mesos. Gent gran com l’Esperanza que, durant el confinament, no podia sortir al carrer. Ella viu amb la seva germana i es mostra molt agraïda pel suport rebut durant aquestes darreres setmanes.

Vida Significativa va néixer al novembre amb un projecte que dóna continuïtat a la tasca de l’Associació Compartim. La irrupció de la Covid-19 els va fer reaccionar ràpidament per donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

L’objectiu de l’ONG és conscienciar sobre la importància del voluntariat i d’ajudar econòmicament, amb les aportacions solidàries dels socis, en diferents projectes locals i també internacionals.

Vida Significativa proposa a les persones voluntàries ser un referent en el seu entorn, aportar l’1% dels ingressos a diferents projectes solidaris i dedicar un mínim d’una hora al mes a millorar les condicions d’altres éssers humans.