L’onzè Festival de Circ baixa el teló amb la Companyia Vaques

La onzena edició del Festival de Circ ha arribat a la seva cloenda amb una Gran Gala internacional, una de les propostes més esperades del certamen que sempre aplega un nombrós públic a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, al barri de La Maurina.

En aquesta ocasió, el tancament l’ha protagonitzat la Companyia Vaques amb Júlia Campistany, Lorenzo Mastropiero, Veronica Capozzoli, Duo Lao i música de Circonautes. L’espectacle ha estat marcat per números de verticals amb cadires, malabars, trapezi i acrobàcies.

Enrere queden tres jornades d’espectacles, celebrades entre el 3 i el 5 de setembre, que han culminat amb la gran gala final. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’associació Tub d’Assaig 7,70. Durant aquests tres dies s’han pogut veure 9 espectacles i 13 exhibicions de 17 companyies i 37 artistes de circ de primer nivell.

Hi han participat artistes tan locals com internacionals: CollectifKaboum, Domichovsky & Agranov o Companyia Filigranes, que han actuat també aquest dijous, poc abans de la gala final.

En aquests 11 anys de trajectòria, el Festival de Circ continua creixent i es tot un referent en qualitat i quantitat.