L’òpera ‘Carmen’ en petit format a la Seu d’Ègara per Festa Major

Aquesta festa major Terrassa tornarà a comptar amb òpera en la seva programació. Així ho ha fet saber la reconvertida entitat Òpera Terrassa en una roda de premsa on ha presentat el calendari d’aquesta temporada. Així, Carmen s’interpretarà en petit format a les Esglésies de Sant Pere amb accés gratuït. Serà el dissabte 8 de juliol, a les 20h.

Un espectacle que després es podrà veure els dies 8 i 21 a Barcelona. L’Ateneu també acollirà quatre sessions participatives de Jam de lead, la primera un dia abans del concert d’Ègara.

D’altra banda, Òpera Terrassa prepara pel desembre La Bohème, de Puccini. Una versió innovadora del clàssic adaptat a l’actualitat que inclou una gravació en directe. Tal i com ja va fer l’any passat amb l’òpera Aida, vol convertir La Bohème en una proposta contemporània. Un gran espectacle amb un centenar de participants entre solistes de renom, ballarins, figurants i els cors infantils del Conservatori. El muntatge es podrà veure al Teatre Principal a l’assaig general del dia 13 i a les sessions de dissabte i diumenge a les 9 del vespre i les 6 de la tarda respectivament.

La Bohème compta amb un pressupost d’uns 20.000 euros subvencionats per l’Ajuntament per ser un projecte escollit del “Terrassa Crea” un programa de suport a la innovació en la creació. I finalment el concert de Reis. Una proposta dirigida per Joan Manau que es farà a l’Auditori el 7 de gener. És el concert número 20 d’Amadeus Mozart, amb un inici de drama interpretatiu i una segona part dedicat a l’òpera. Totes les entrades a partir de l’1 de setembre.