Lorena Benítez, segona a la Copa d’Espanya sub-17 i mínima per a l’Europeu

Gran actuació de l’egarenca Lorena Benítez a la Copa d’Espanya sub-15 i sub-17 d’halterofília, que es va disputar dissabte a Salamanca.  L’aixecadora del Club de Peses Terrassa va alçar 65 quilos en arrencada i 75 en dos temps, aconseguint la segona millor marca sub-17 femenina, només per darrere de Karla Sánchez, atleta del Molins de Rei.

Amb aquesta marca, Benítez va aconseguir també la mínima per participar al Campionat d’Europa de la categoria que tindrà lloc a l’agost a Polònia. A més, l’egarenca va aconseguir tres rècords de Catalunya sub-17 i un de júnior en la categoria de -55 quilos de pes corporal. Només va fallar un intent amb 78 quilos que, d’haver-lo aconseguit, s’hagués classificat per al Mundial sub-17.

Lliga Nacional

Paral·lelament el mateix dissabte el Club de Peses Terrassa va organitzar la tercera jornada de la Lliga Nacional. L’equip femení egarenc, a falta de saber uns últims resultats, té pràcticament garantida la classificació per disputar el play-off que donarà l’accés a competir en la Copa d’Espanya de Clubs. D’aconseguir-ho, seria la primera vegada en la història de l’entitat. A títol individual, Sira Armengou va batre el rècord de Catalunya Absolut en dos temps, aixecant 83 quilos en la categoria de -49 quilos.

[Font imatge: Club Peses Terrassa]

L’equip femení del CP Terrassa pot fer història classificant-se per a la Copa d’Espanya