L’organització Víbria organitza una recollida de residus a Can Colomer de l’Anella Verda de Terrassa

La zona de Can Colomer de l’Anella Verda de Terrassa ha estat l’espai natural de la ciutat on l’organització Víbria Intercultural ha dut a terme una de les iniciatives del moviment #Greenfluencers, una recollida de residus que ha comptat amb una trentena de voluntaris que s’han citat aquest dissabte al matí per netejar la zona de brossa de tot tipus.

El moviment #Greenfluencers s’impulsa a nivell local de la mà d’un grup de joves de la ciutat però és creat originàriament com un projecte europeu que compta amb entitats sòcies d’Eslovènia, Grècia, Itàlia i Portugal, que a la vegada també treballen localment per obtenir un major impacte.

Aquesta recollida de residus ha escollit Can Colomer com a escenari ja que es tracta d’una zona bastant afectada pels residus dipositats durant anys per algunes persones que freqüenten l’àrea.

L’organització Víbria, a part d’aquesta recollida de residus, promou diferents activitats com mercats d’intercanvi, podcasts de ràdio o paradetes informatives sobre producció de residus. Unes iniciatives que tenen com a objectiu realitzar accions de conscienciació i impacte ambiental promogudes per les persones joves i arribar a divulgar informació útil a través de les xarxes socials per ajudar a la població europea a fer petits canvis en els seus hàbits.