L’Orgull LGTBIQ+ ‘entra’ a la Casa Museu Alegre de Sagrera

‘L’Orgull entra a casa’ és el suggerent títol de l’exposició que l’artista Carme Valverde porta a la Casa Museu Alegre de Sagrera. Una mostra per acostar al gran públic la identitat de gènere, les emocions, la llibertat d’elecció, l’acceptació i el respecte per a totes les persones.

Aquest dijous s’ha inaugurat l’exposició en un ambient festiu, expectant i multitudinari. Amb motiu del dia de l’orgull LGTBIQ+ Valverde dedica una part de la seva col·lecció ‘Assaigs’ a totes aquelles persones que lliurament es mostren tal i com són, sense temor a ser ni reprimits ni jutjats pel seu aspecte.

En els seus 20 anys de carrera Valverde ha recorregut tot Europa i a Terrassa ha exposat ala Sala Muncunill, la Casa Soler i Palet, el Museu Tèxtil i la Factoria Cultural. Se la considera una retratista naturalista si bé la seva obra ha evolucionat amb el temps cap un estil més expressionista.

El seu treball ‘l’Orgull entra a casa’ es pot veure fins al 29 de setembre en una col·lecció repartida per les diferents estances del senyorial habitatge del carrer Font Vella.

Així es va fer el rodatge del videoclip: