L’Orquestra Simfònica del Vallès porta cinc concerts al Centre Cultural aquesta temporada

L’Orquestra Simfònica del Vallès torna al Centre Cultural amb cinc nous concerts, en la quarta temporada de música simfònica. El cicle arranca aquest cap de setmana amb les entrades gairebé exhaurides per “Una galàxia de músiques”, una sèrie de bandes sonores de pel•lícules de ciència ficció. Una nova oportunitat perquè el gran públic s’acosti a la música simfònica de la mà de les melodies més populars.

El cicle continuarà el Dia de Sant Esteve amb el tradicional concert dedicat als valsos i danses de tot el món. Un clàssic del Nadal que cada vegada aposta per músiques més representatives i populars i que busca el somriure còmplice de l’espectador. El tercer espectacle és la proposta de la Simfònica del Vallès per el concert per a piano número dos de Serguei Rachmàninov.

La singularitat d’aquesta sessió és que el públic podrà escollir la segona part, a través d’un concurs a les xarxes, entre obres de Bramhs, Schubert o Txaikovski. Però un dels concerts estrella d’aquesta temporada és l’espectacle “Papà Mozart” que compta amb els actors Roger i Joan Pera. Una posada en escèna de Miquel Górriz, segons la dramatúrgia de Sergi Belbel.

L’espectacle arriba el 22 de març i representa la primera vegada que pare i fill Pera, comparteixen projecte d’alt l’escenari. I per Setmana Santa és el torn del “Rèquiem de Fauré”, una oportunitat única per veure l’actuació conjunta dels Cors del Palau de la Música i dels cors locals de Terrassa i Matadepera. Totes les entrades costen entre 18 i 25 euros amb un abonament de 70 euros per a una entrada en cada un dels cinc concerts.