L’Orquestra Terrassa 48 presenta a l’Auditori ‘Una nit a la suite’

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 interpretarà el pròxim dia 19 a l’Auditori, «Una nit a la suite», on mostrarà el seu domini de la corda a l’estil més genuí de la formació. Es considera una suite una música instrumental amb un seguit de moviments curts i de caràcter de dansa. Un dels estils més dominants durant el Barroc i que va perdre força amb el Classicisme i el Romanticisme.

Aquest concert s’emmarca en la programació del mes de febrer de l’Orquestra que els ha portat a gaudir del fet operístic al Palau de la Música Catalana. Una aposta de l’Òpera Popular de Barcelona que els ha dut a participar de «La flauta Màgica» i «La Traviata», sota les batutes de Josep Miquel Mindan i Xavier Puig, respectivament. El diumenge dia 5 es representa «La Flauta Màgica» i el pròxim dissabte dia 11, «La Traviata».

Pel concert a l’Auditori, Terrassa 48 ofereix un programa instrumental al més pur estil de la corda tant característica de la formació dirigida per Quim Térmens. L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 s’ha especialitzat en el repertori escrit per a cordes. Fundada l’any 2000 ha donat un impuls a la formació d’orquestres de cordes amb programes que combinen la investigació i la proximitat.

Ha recorregut tota la geografia i ha col·laborat amb grans produccions simfòniques. També ha explorat nous camins musicals i escènics amb la creació d’espectacles multidisciplinaris.