L’OSV presenta divendres La cinquena de Txaikovski a LaFACT

Aquest divendres sota la batuta de Xavier Puig, l’Orquestra Simfònica del Vallès (L’OSV) porta una de les peces més importants i influents del repertori simfònic romàntic. La Simfonia número 5 de Txaikovski es presenta a LaFACTEs tracta d’una  peça inoblidable, plena de passió, intensitat i emotivitat.

La Simfonia número 5 de Txaikovski és, doncs, una obra mestra que captura l’essència de les emocions humanes amb una força i una passió inigualables. Es va compondre entre els anys 1888 i 1889, amb una introducció majestuosa i intensa que transporta el públic a un viatge musical emocionant. Des de les seves primeres notes, es crea una atmosfera de melancolia i introspecció, tot desvetllant la profunditat emocional que caracteritza aquesta obra.

La Simfonia número 5 de Txaikovski a través dels seus moviments, es sumergeix a un món interior ple d’emocions amb la seva bellesa atemporal. Tot un regal per als amants de la música clàssica interpretat per l’OSV.

A més, el baríton Ferran Albrich, de gran projecció internacional en l’actualitat, interpretarà també una selecció de cançons de Gustav Mahler i escoltarem La nuit et l’amour de la compositora Augusta Holmés.

Xavier Puig dirigirà l’Orquestra Simfònica del Vallès en aquest penúltim concert de la temporada.