Love of Lesbian inicia el seu viatge del pessimisme a l’esperança

Love of Lesbian acaba de treure el seu darrer disc d’estudi, Viaje épico hacia la nada, abreviat amb l’acrònim de les inicials del títol, V.E.H.N. Un treball que es va gestar abans de la pandèmia i que estava a mig cuinar quan es va decretar el confinament més estricte al març de l’any passat però que té un punt premonitori.

El bateria de la banda de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Bonet, que fa 15 anys que viu a Terrassa, explica que s’han fet alguns canvis per adaptar les lletres a la situació actual. Fins i tot la portada encaixa amb el panorama angoixant actual però que s’arrossega també dels últims anys.

Els dotze temes, diu Bonet, expliquen canvis interns i externs que ha viscut el grup. De fet, el primer títol era El paso, amb tots els significats d’aquesta paraula però, finalment, els va semblar més poètic l’altre nom. Tot el disc camina del pessimisme a l’esperança i amb dues col·laboracions estrella, una amb Enrique Bunbury i una altra amb El Columpio Asesino.

La banda encara té molt viu el concert del Palau Sant Jordi on es van aplegar 5.000 persones, el primer a tot el món sense distància social.

Per als propers mesos ja tenen programada una seixantena d’actuacions més, de petit format i adaptades a les circumstàncies, però en llocs emblemàtics com el Festival de Pedralbes, Girona o Cap Roig, entre altres.

Aquí podeu veure el nou videoclip: