L’ozonoteràpia pot ajudar a prevenir els possibles contagis de Covid-19

Prevenir el coronavirus amb l’ozonoteràpia. Aquest és un innovador sistema que du a terme el Centre Mèdic Miquel Utset de la plaça Comte Guifré de Terrassa.

S’aplica en una sessió setmanal durant quatre setmanes i es recomana repetir una sessió cada 3 ó 6 mesos depenent de l’estat del pacient. A través d’una punció s’extreu la sang per introduir l’ozó i posteriorment tot el conglomerat torna de nou al cos humà..

I perquè l’ozó ? La seva eficàcia només està comprovada en la desinfecció d’aigua de piscines, residuals i per a l’eliminació d’olors. De fet no hi ha cap estudi que avali la seva eficàcia com a mesura de prevenció del coronavirus, però pot durant uns tres mesos aproximadament evitar el possible contagi.

De moment, el que sí se sap és que degut a les propietats de l’ozó com l’augment de l’activitat del sistema immunològic, la millora de l’oxigenació dels teixits o la reducció de la resposta inflamatòria s’està mostrant molt eficaç com a mesura de prevenció per infecció de COVID-19.