L’Sferic aconsegueix la primera victòria de la temporada davant el Liceo (2 a 1)

Han calgut onze partits, però per fi ha arribat la primera victòria de l’Sferic a l’Ok Lliga aquesta temporada. Potser ha estat per l’ajuda inestimable de l’afició o per haver deixat enrera un 2017 per oblidar. El cas és que la víctima ha estat un rival directe, el Hockey Club Liceo, que ha caigut al pavelló de La Maurina per 2 a 1.

Després d’una primera part sense gols, Aída Anton ha estrenat el marcador a la segona meitat. L’Sferic hauria pogut ampliar l’avantatge amb una doble ocasió d’Anton i Carla Crespo que no han sabut materialitzar. Crespo, però, sí que ha fet el segon gol després d’aprofitar una bona assistència d’Èrika Ghirardello. La tranquil·litat ha durat poc, perquè només un minut després les gallegues han escurçat distàncies amb una jugada enrevessada que culmina Lucía Paz.

Una targeta blava al Liceo ha permès respirar una mica a l’Sferic, que tot i així ha desaprofitat una falta directa que ni Yolanda Font primer, ni Crespo després, han convertit en gol. Els últims minuts han estat d’autèntic patiment, amb el Liceo bolcat a la porteria de De la Peña. Finalment, els primers punts s’han quedat a Terrassa.

L’Sferic suma tres punts i és a vuit de la permanència quan encara queden dos partits per completar la primera volta.