L’Sferic competeix però acaba perdent amb un Voltregà (2-5) que no vol deixar escapar el títol

L’Sferic va perdre dissabte per 2 a 5 amb el Voltregà, segon clssificat i aspirant al títol a l’OK Lliga Femenina, en un partit molt més competit del que indica el marcador final. Sense res en joc, consumat ja el descens de categoria, el conjunt de Joan Solé va oferir als seus aficionats una bona primera meitat, amb poca presència ofensiva, però amb un bon treball defensiu. De fet Berta Tarrida, amb una mica de fortuna, va fer l’únic gol del primer temps.

El Voltregà, però, va encarrilar la victòria a la represa. Tres gols, dos d’ells d’Adriana Gutiérrez i un altre d’Anna Romero, van situar el 0 a 4. Va ser llavors quan va arribar la reacció de l’Sferic. Maria Igualada i Laia Paredes van retallar distàncies en només quatre minuts, provocant que el tècnic visitant demanés un temps mort per refredar el partit. Romero, en el darrer minut, va acabar donant la tranquil•litat al seu equip amb el cinquè gol.

Queden tres jornades per acabar la competició i l’Sferic es pot convertir en jutge d’aquells equips que es juguen la permanència. Amb el Reus Deportiu que també ha perdut la categoria, la tercera plaça pel descens se la juguen Liceo i Bigues i Riells, propers rivals de les terrassenques.