L’Sferic fitxa Berta Canal i Aida Antón i renova la internacional italiana Erika Ghirardello

Després d’assegurar-se la continuïtat de Noelia de la Peña, l’Sferic ha fet oficial la renovació d’Erika Ghirardello, una altra de les jugadores amb més pes a l’equip femení d’OK Lliga. La internacional italiana, una de les màximes realitzadores de l’equip i especialista en les jugades a pilota aturada, seguirà un any més al club egarenc. Ghirardello liderarà, doncs, un equip que ja no compta ni amb Pancha Puertas ni Sílvia Ferrer.

La golejadora de l’Sferic tindrà com a companyes aquesta propera temporada Berta Canal i Aida Antón, els dos primers fitxatges del conjunt que dirigirà Joan Solé. Berta Canal, portera de 17 anys, ha jugat les darreres dues temporades al Palau de Plegamans, amb qui es va proclamar subcampiona de la Copa de la Reina i semifinalista de la Copa d’Europa.

Aida Antón, per la seva banda, és una jove davantera que s’ha proclamat campiona de la Copa de la Lliga amb el Nacional Catalana del CH Mataró. També ha aconseguit tres campionats d’Espanya sub-16 i dos cops el Campionat d’Europa sub-17.