L’Sferic no troba recompensa al seu bon partit davant el CP Las Rozas i suma la vuitena derrota (1-2)

Bon partit de l’Sferic davant el CP Las Rozas, tot i que no va anar acompanyat d’un gran resultat. Nova derrota, la vuitena consecutiva, del conjunt de Joan Solé, que va perdre per 1 a 2 en un partit on, com a mínim, va merèixer puntuar.

Ni les baixes ni el fet de rebre un dels equips capdavanters de la lliga van afectar un Sferic ben posicionat a la pista i que va millorar molt les seves prestacions en defensa. La primera meitat es va caracteritzar per les poques aproximacions de perill a una i altra porteria. Maria Igualada va disposar de la millor ocasió egarenca, mentre que Noelia de la Peña va intervenir encertadament davant les accions més clares de les madrilenyes. Amb el 0 a 0 es va arribar al descans.

El segon temps va començar amb l’acció del primer gol del Las Rozas. Vanessa Daribo treu ràpidament una falta i combina amb Giulia Galeassi per superar De la Peña. La resposta de l’Sferic va arribar en dues accions d’Erika Ghirardello, però sense la recompensa del gol. La jugadora italiana, però, sorprendria amb un fort xut des de la seva pròpia pista per aconseguir l’empat, amb vuit minuts encara per disputar. La victòria visitant, però, arribaria en una falta directa molt protestada per la banqueta local i que va servir a Daribo per batre de nou De la Peña. Aida Antón, a 46 segons per al final, va poder salvar un punt per a l’Sferic, però no va estar encertada en l’acció de falta directa.

L’Sferic continua últim, sense sumar cap punt encara. Dissabte, nova oportunitat a casa per acabar amb aquesta malastrugança davant el Citylift Girona.