L’Sferic perd a Mataró i entra per primera vegada en zona de descens

En tota la temporada l’Sferic només havia encaixat set gols en un partit. Va ser contra el Voltregà, l’actual campió de la lliga i de la copa. Divendres el Medicare System Mataró li va tornar a endossar set a les egarenques. El que no és de rebut és que ho faci un equip que lluita per no baixar i que a la primera part etzibi un parcial de 6 a 0.

És difícil d’explicar el que va passar a l’inici del partit, en el que els gols de les mataronines anaven caient un darrera l’altre. Per al tècnic de l’Sferic, les jugadores no van sortir amb la intensitat necessària.

Qualsevol reacció després del 6 a 0 era tardana. I així va ser. L’Sferic va despertar amb dos gols de Pancha Puertas i Sílvia Ferrer, just abans del descans. A la segona part les terrassenques van jugar el partit que hauria pogut ser i no va ser, marcant tres gols més i encaixant-ne només un. El gol de Maria Igualada a 23 segons del final empatava, almenys, el gol ‘average’ particular.

L’Sferic entra per primera vegada en zona de descens. Només queden tres partits i la part baixa de la classificació és un mocador. És vital guanyar els dos següents partits a casa. Jugar-se el tot pel tot a la pista del Voltregà, l’última jornada, no és bona idea.