L’Sferic suma davant el CP Vila-Sana la segona victòria a l’OK Lliga Femenina (7-4)

L’Sferic va sumar dissabte la segona victòria a l’OK Lliga Femenina. I per primer cop va aconseguir dominar el partit de forma clara i fer-ho també amb contundència en el marcador, 7 a 4. De fet les de Joan Solé guanyaven 7 a 0, però el CP Vila-Sana va acabar maquillant el resultat.

A diferència d’altres partits, l’Sferic va mostrar una gran eficàcia de cara a porteria. Després d’uns primers deu minuts de tempteig, Aida Anton inaugurava l’electrònic. Laura Valverde, d’un fort xut creuat, sorprenia la portera Anna Carazo. Iolanda Font, amb una picadeta en una falta directa, feia pujar el 3 a 0 abans del descans.

L’Sferic no es va relaxar a la represa i Antón, amb un llançament ajustat al pal, i Font, transformant un penal, van col•locar el 5 a 0. El Vila-Sana no sabia com aturar l’excel•lent joc local i Font, en una acció de gran qualitat en una falta directa, sumava el sisè. El 7 a 0 va venir precedit d’una falta de la portera visitant, que va veure la targeta blava. Erika Ghirardello no desaprofitava la pena màxima.

En els darrers vuit minuts el partit es va embrutar encara més, amb continues interrupcions en el joc, i això ho va aprofitar les visitants per marcar els seus quatre gols. Tot i el triomf, la permanència continua estan molt complicada. Les egarenques són últimes amb 6 punts i ara mateix la salvació, que la marca el Girona, està a 12. Dissabte toca un difícil desplaçament a la pista de l’Hostelcur Gijón.