L’Sferic topa amb l’Alcorcón i suma una nova derrota (2 a 5)

L’Sferic continua amb la dinàmica negativa que l’està perseguint aquesta temporada. Aquest dissabte el cuer de l’OK va sumar una nova derrota al pavelló de La Maurina contra l’Alcorcón.

I això que l’equip de dirigeix Joan Solé es va avançar al marcador amb un gol de Laura Valverde. Però les terrassenques aquest any reben els gols fins i tot en moments psicològics importants: l’empat immediatament després; l’1 a 2, just abans del descans; i l’1 a 3 només començar la segona part.

Són tres cops difícils d’encaixar però que tot i així no van rendir l’Sferic. Primer ho va intentar Yolanda Font amb una falta directa, però sense encert. Qui sí va retallar distàncies va ser la golejadora de l’equip, Erika Ghirardello amb un penal llençat magistralment. El 2 a 3 es va mantenir vuit minuts al marcador, però era l’Alcorcón qui estava més a prop de la porteria de Noelia De la Peña. El 2 a 4 finalment va arribar en una jugada que va acabar amb una topada entre la golejadora, Rocio Ailen i Yolanda Font, que es va emportar un fort cop al cap. Amb el partit sentenciat, les visitants van rubricar la victòria amb el cinquè.

El tècnic de l’Sferic, Joan Solé, es queixava, al final del partit, de l’agressivitat de les madrilenyes i, sobretot, de la permissivitat arbitral.

La victòria del Liceo fa que ara la salvació estigui a set punts.