L’Spinning Day canvia d’ubicació i de format però torna a rodar

Dissabte, 23 d’octubre se celebra la 12a edició de l’Spinning Day. L’any passat la reunió dels aficionats al ciclisme indoor no es va poder fer de la manera habitual per les restriccions de la pandèmia. Els organitzadors van planificar una sessió confinada amb els monitors del gimnàs Squash 4 connectats a les xarxes que substituïa la reunió presencial.

Les condicions han millorat i la trobada es podrà fer però canvia provisionalment d’ubicació. Es reemplaça la Plaça Vella pel Centre Cultural El Social.

El recinte tancat permet controlar l’aforament dels participants i del públic assistent però obliga a reduir el format.

Hi ha programades 4 sessions, cada hora des de les 5 de la tarda a les 8.  L’última, amb els monitors del gimnàs terrassencs, ja està plena però les inscripcions encara estan obertes al web www.squash4.com.

Després de fer front a les despeses, els beneficis de les inscripcions es destinen a l’Associació Sanfilippo Barcelona. Els organitzadors esperen que en aquesta versió reduïda de la jornada hi participin unes 150 persones.

Acabades les sessions, hi haurà un sopar i sortejos de regals, gentilesa de diferents establiments comercials. Una sessió val 8 euros; dues, 15 i tres, 22 euros.