L’Squash 4, seu del primer Open PSA d’Esquaix Internacional Ciutat de Terrassa

Les instal•lacions de l’Squash 4 seran el 30 i 31 d’octubre l’escenari del primer Open PSA d’Esquaix Internacional Ciutat de Terrassa. Des que la Federació Catalana va traslladar la seva activitat a la ciutat ara fa dos anys i va apostar per potenciar aquest esport amb els centres de tecnificació, s’estava treballant per organitzar un campionat de caire internacional amb alguns dels millors jugadors del circuit.

L’inici de la pandèmia al març ho va aturar, però ara la Federació té el vist-i-plau tant per la Professional Squash Association (PSA) com per les autoritats sanitàries, en tractar-se d’una competició amb jugadors professionals també de fora de Catalunya i d’Espanya.

La competició es desenvoluparà complint un rigorós protocol d’higiene i de seguretat, seguint les normatives del Procicat i aprovades per la Secretaria General de l’Esport (SGEAF). Serà a porta tancada i, a excepció dels jugadors i dels organitzadors, només es permetrà l’assistència puntual de sis persones.

Si les autoritats no endureixen les restriccions davant la situació canviant a Catalunya per la Covid-19 i davant el possible decret d’un nou estat d’alarma, l’objectiu és tirar endavant aquest Open perquè, en un futur, sigui un campionat consolidat a Terrassa.