Lacarra Golding

Lucía Lacarra i Matthew Golding estrenen ‘In the still of the night’ a LaFACT Cultural

Les estrelles mundials de la dansa Lucía Lacarra i Matthew Golding s’inspiren en la música i l’estètica dels anys 60 per crear la seva última producció, In the still of the night. La funció tindrà lloc aquest dissabte 15 d’octubre a les 20h a LaFACT Cultural, en el marc de la 39a Temporada BBVA de Dansa

Lucía Lacarra i Matthew Golding, ella figura del San Francisco Ballet i del Ballet de Munich, i ell del Het National Ballet i del Royal Ballet, han iniciat un camí artístic plegats que ja es  va poder veure a Fordlandia (2021). Ara continua, doncs, a la seva última producció In the still of the night. Estrenada a Alemanya (2021), és un viatge emocional on el present i el passat s’entrellacen tot explicant una història on el públic esbrinarà què va passar en el passat per entendre el present d’aquesta parella.

Les coreografies, dissenyades per Matthew Golding, estan acompanyades de vestuari i música dels anys 60. Evoquen així als clàssics cinematogràfics com Grease o Ghost. Una hora d’una bella dansa on sonaran temes de Five Satins, Philip Glass, Ben E. King & The Drifters, Edith Piaf, Max Richter, Righteous Brothers o The Ronettes. 

[Fotos: LaFACT Cultural]