L’última fase de l’esponjament de Ca N’Anglada, al ple de desembre

El ple del mes de desembre aprovarà l’inici de la tercera i última fase de l’esponjament de Ca N’Anglada. Concretament s’haurà d’aprovar la taxació de l’expropiació dels blocs de pisos ubicats al Passatge de la Constància, els número 1 i 3. El cost d’aquesta part de la tercera fase és de 1,4 milions d’euros.

El 2019 està previst que s’acabi definitivament l’esponjament de Ca N’Anglada, amb l’execució de la segona part de la tercera fase. El cost total de tot l’esponjament serà de 17 milions, assumit a parts iguals entre Ajuntament i Generalitat.

D’altra banda el ple de desembre també aprovarà la revisió dels preus del bus i els pàrquings. Pel que fa al transport públic les tarifes un cop més, ho fan des del 2013, es congelen. L’única novetat és que els dies de més contaminació atmosfèrica el bitllet senzill costarà un euro. La proposta dels preus dels pàrquings és que pugin un 1,48% els de SABA i un 1,6% els de Aparcamientos Subterraneos de Terrassa.

El ple també proposarà la creació de la Cartes de Serveis, que han d’establir les condicions mínimes de qualitat dels diferents serveis municipals.

Les dues propostes de resolució de TeC, la de garantir l’accés a una prova ràpida del VIH i la que proposa que l’Ajuntament es sumi a un Front Comú per defensar la Llei de Pobresa Energètica, comptarà amb el suport del PSC.

Aquest ple, que es celebrarà aquest divendres amb ressaca electoral, serà l’últim de la regidora de la CUP, Maria Sirvent.