L’únic festival de cinema sobre educació sexual es consolida a Terrassa

La tercera edició del Sex Education Film Festival (SEFF) ha arrencat aquest dilluns al Cinema Catalunya amb les primeres projeccions de la categoria adolescent. Aquest any l’organització ha rebut uns 250 curtmetratges, dels quals n’ha seleccionat quaranta. Tots ells es podran veure durant aquesta setmana, en el marc de l’únic festival d’educació sexual que es celebra en tot l’Estat espanyol. El SEFF busca consolidar-se a Terrassa en una tercera edició que presenta diverses novetats. Durant els matins de dilluns a divendres es projectaran els curts de la categoria “Teens”, adreçat a alumnes d’escoles i instituts, mentre que les tardes de dijous, divendres i dissabte seran pel públic adult, amb entrades a 2,90 euros.

Entre les principals novetats, aquest dimarts a la tarda es celebrarà «The Porn Conversation», amb una xerrada gratuïta a càrrec de la directora de cinema per adults Erika Lust. L’edició d’enguany ha apostat clarament pel talent femení, a través de propostes que defensen la sexualitat lliure, la diversitat, el compromís i la reflexió. Un festival que no ha deixat de créixer des de la seva primera edició. Durant l’any passat va atraure l’interès d’uns 2.300 espectadors i va comptar amb la implicació de 16 centres educatius de la ciutat.

El jurat compte amb la presència de la directora catalana Neus Ballús i els premis per als millors curtmetratges s’entregaran el dissabte a la tarda, després de l’última sessió al Teatre Principal.