L’UPC ecoRacing celebra el seu 10è aniversari amb un esdeveniment multitudinari

Les instal·lacions del circuit de Can Padró, a Castellbell i el Vilar, van acollir el passat 25 de gener l’esdeveniment dels 10 anys d’UPC ecoRacing, amb la presència de patrocinadors, col·laboradors, l’equip directiu de l’ESEIAAT, antics membres de l’associació i l’equip actual al complet. L’acte va servir per agrair i celebrar el seu suport al llarg dels anys.

Durant l’acte, es va repassar la història de l’equip des dels seus inicis l’any 2008, quan un grup d’estudiants de la UPC de Terrassa van decidir endinsar-se en el món de l’automoció sostenible amb l’objectiu de formar-se pel seu futur professional d’una manera multidisciplinària i pràctica, a més d’innovar en tecnologies punteres dins l’automoció.

El 2018 ha estat un any molt important pel projecte, no només pel 10è aniversari, sinó per la presentació de l’ecoRX, el primer vehicle elèctric amb tracció total de l’Estat. Amb un motor a cada roda, el monoplaça és capaç d’oferir unes prestacions de rendiment i eficiència molt elevades que, després de ser implementades satisfactòriament durant aquesta última temporada, seran posades a prova en les competicions internacionals més prestigioses de la Formula Student.