L’UPC ecoRacing tanca temporada amb l’ecoRD com a millor monoplaça autònom a la Formula Student

Nou èxit competitiu de l’equip UPC EcoRacing a la Formula Student Spain disputada del 4 al 8 d’agost al circuit de Montmeló. L’equip de Terrassa, que hi competia per primer cop amb un vehicle autònom, hi arribava després d’obtenir uns brillants resultats a les Formula Student disputades a Països Baixos i Suïssa. Amb els resultats a Catalunya, l’ecoRD tanca la temporada esdevenint el millor monoplaça autònom en les proves de resistència i a una sola volta. Uns resultats que reafirmen la gran capacitat tècnica i d’adaptació de l’equip UPC ecoRacing que, en tan sols dos anys, ha dissenyat i construït un vehicle ràpid i fiable, que entén i s’adapta a les condicions de cada circuit i que ha assolit l’objectiu principal de vèncer en les proves de resistència de la competició.

A més, per afegir el punt final a la gran feina feta per part de l’equip de Terrassa, a les proves de Montmeló també s’han assolit excepcionals resultats als tres esdeveniments estàtics de la competició: Design Event, Cost Event i Business Plan. En aquests es valora el procés de disseny del monoplaça, la gestió dels recursos econòmics i la capacitat de crear i presentar un model de negoci on el monoplaça en sigui l’element principal. En tots ells, UPC ecoRacing ha quedat com un dels tres equips finalistes.

Tot plegat, un bon aparador de la dedicació i esforç que l’equip posa en el projecte i que l’ha dut a tancar una temporada brillant, amb grans resultats i que impulsa l’equip a seguir millorant i competint al màxim nivell.