L’UPCecoRacing de l’ESEIAAT exhibeix l’ecoRZ al saló Automobile Barcelona

L’associació d’estudiants UPCecoRacing, de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), serà present, de l’11 al 21 de maig, al saló Automobile Barcelona amb un estand, juntament amb les grans marques automobilístiques del mercat internacional. La UPC també presentarà, els dies 11 i 12 de maig, al Connected Hub del Saló, algunes iniciatives innovadores impulsades a través del ‘hub’ CARNET.

Els estudiants d’UPCecoRacing mostraran als expositors i visitants del Saló Automobile Barcelona, que té lloc al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona (Av. Reina Maria Cristina), el seu monoplaça elèctric de competició ecoRZ, amb el que s’han posicionat com el millor equip estatal de la competició internacional Formula Student. UPCecoRacing també exhibirà el seu primer model ecoR2, que en el seu moment va ser el primer cotxe híbrid de competició universitari de l’Estat.

UPCecoRacing és un  equip composat per prop d’una cinquantena d’estudiants de diferents àrees de l’enginyeria, que ja ha dissenyat i construït en sis anys dos monoplaces sostenibles, amb els quals han competit en circuits de tot el món, aconseguint un dels millors palmarès de la Formula Student. De fet, aquest any s’han posicionat a la llista dels deu millors equips universitaris del món.

El treball que desenvolupen els estudiants d’UPCecoRacing s’emmarca en el programa INSPIRE, una iniciativa d’innovació  docent premiada per la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que impulsa l’ESEIAAT, i a través de la qual els estudiants es formen com a enginyers amb projectes reals  sota el concepte learning by doing.