Maas Santi Enrique inaugura a Terrassa un nou espai oficial Nissan amb més de 2.700 m2

El nou concessionari oficial Nissan de Maas Santi Enrique ha inaugurat aquest dijous les seves instal·lacions ubicades al número 15 de l’avinguda de Jaume I de Terrassa.

Amb aquesta obertura, el concessionari ncrementa la seva cobertura oficial Nissan a la ciutat de Terrassa amb un punt de venda que supera els 2.700 m2.

En aquest sentit ofereix una zona principal d’exposició de vehicles nous, espai comercial per a vehicles d’ocasió i taller amb serveis oficials de postvenda. A més, completa l’oferta de solucions integrals de mobilitat amb altres serveis com ara l’assessorament de flotes per a empreses, venda online per a particular i empreses, manteniment, corredoria d’assegurances o finançament.

Amb aquesta obertura, Maas Santi Enrique augmenta fins a set els seus punts de venda oficials Nissan a Catalunya. Quatre d’aquests concessionaris estan ubicats al Vallès Occidental, concretament a Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Barberà del Vallès, i els altres tres estan situats a Martorell, Igualada i Granollers.