Magí Serra dirigirà l’Handbol Terrassa a la Primera Nacional

Magí Serra serà l’encarregat de dirigir el sènior masculí de l’Handbol Terrassa en la seva aventura a la Primera Nacional, segons ha fet públic el club egarenc. El tècnic cardedeuenc substitueix Xavi Font, fins ara entrenador del primer equip i director Esportiu, que ha presentat la seva renúncia per motius personals que l’impedeixen la plena implicació i dedicació la temporada vinent.

Magí Serra Cortina, de 39 anys, és un fitxatge de luxe per a l’Handbol Terrassa. Té una àmplia experiència a la Lliga Asobal, primer com a segon entrenador del BM Granollers i després com a tècnic del Villa de Aranda i del CB Cangas, amb aquest últim aconseguint la permanència a la màxima categoria de l’handbol estatal. També ha entrenat a la Primera Divisió d’Hongria i de Kuwait.

De cara a la propera temporada la direcció esportiva de l’Handbol Terrassa recaurà en Carlos López i Tomàs Ferrer, dos jugadors del primer equip i entrenadors del planter de l’entitat, que es responsabilitzaran de la secció masculina i femenina, respectivament.

L’Handbol Terrassa ha fet oficial aquest dimecres el fitxatge de Magí Serra