Magí Serra i Toni Puntos tornen a Can Jofresa per dirigir el sènior masculí i femení de l’Handbol Terrassa

Magí Serra i Toni Puntos són els entrenadors escollits per dirigir el sènior masculí i femení de l’Handbol Terrassa la temporada vinent. Aquest dimarts s’ha fet la presentació de dos grans referents de l’handbol català que, juntament amb el nou director tècnic, Miquel Benítez, busquen sacsejar i fer un salt de qualitat a l’entitat.

Magí Serra torna a Can Jofresa, després de marxar al febrer per iniciar una aventura a la sèrie A italiana. Ara vol complir íntegrament el seu any de contracte per consolidar l’equip a la Primera Nacional i, en un futur no molt llunyà, fer el salt a la Divisió d’Honor Plata. Es mantindrà el gruix de la plantilla de l’actual temporada, amb les baixes ja confirmades de Jairo Gómez i Fran Martínez, i amb la incorporació d’un mínim de tres jugadors amb contrastada experiència a la categoria.

Després de dirigir la línia femenina en diferents clubs, tant en categoria sènior, el darrer amb el Sant Boi, com al planter, Toni Puntos també torna a Terrassa per dirigir el sènior femení i adherir-se així a un ambiciós projecte. En una temporada atípica en la qual no s’han produït ni ascensos ni descensos, l’objectiu passa per pujar a la Lliga Catalana, la màxima categoria de l’handbol català.

La contractació d’una extrem esquerra i d’una portera són dues de les posicions que es reforçaran, tot i que es mantindrà la base de l’actual plantilla i, de reüll mirar també les categories inferiors del club.

La presentació dels dos entrenadors ha tingut lloc aquest dimarts a Can Jofresa