Màgia i il·lusionisme als carrers: comença el primer Festival de Màgia de Terrassa

Aquest cap de setmana els carrers de la ciutat s’ompliran de màgia i il·lusionisme per a tots els públics. La Sala Crespi ha acollit aquest matí el primer espectacle del Festival de Màgia de Terrassa. Els assistents han gaudit de la gala de màgia solidària, una funció creada per la Fundació Abracadabra i dirigida a persones en risc d’exclusió.

L’Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa s’ha encarregat de l’organització del festival, que compta amb 12 esdeveniments màgics, 23 funcions, dues conferències i un taller de màgia infantil. Els xous s’exhibiran durant tot el dia a diferents ubicacions de la ciutat. Alguns mags presentaran la seva funció a bars i restaurants de manera gratuïta, i altres actuaran a sales i teatres terrassencs.

El Festival, que oferirà espectacles fins aquest diumenge, compta amb l’actuació de professionals com l’Àlex Ferrer, l’Ivan Ruiz, la Karla Ramos o en Gerard Borrell.

L’Associació ha organitzat aquest festival per fomentar l’art de l’il·lusionisme en totes les seves possibilitats. Els artistes aproparan la màgia a tothom a través de xous de cartes, mentalisme, comèdia i màgia infanti, entre d’altres espectacles.