Magma, un nou joc sobre la diversitat sexo-afectiva

Magma és un nou joc de taula impulsat per l’Ajuntament de Terrassa que busca tractar la diversitat en les relacions afectives. S’hi ha treballat durant dos anys i aquest dimarts s’ha presentat al Casal Cívic de Sant Pere.

L’objectiu és que els joves puguin compartir opinions sobre qualsevol temàtica sexo-afectiva de manera tranquil·la i respectuosa, sense jutjar allò que està bé o malament, i fer-ho de manera divertida i lúdica.

El joc s’estructura a partir de tres modalitats diferents i quatre cartes temàtiques: ‘power i plaers’, ‘ratllades i drames’, ‘liades i percals’ i ‘famílies i la meva gent’. A partir d’aquí l’objectiu serà avançar el nombre màxim de caselles en un tauler o que tothom hagi participat, com a mínim, en una ronda.

En l’elaboració de MAGMA hi han participat professionals com la psicòloga Noemí Blanch i el Víctor Guimerà, expert en jocs amb mirada crítica i social.

El joc es podrà aconseguir de manera auto imprimible a través del web municipal i se’n podrà demanar la versió física a partir del setembre. Ja hi ha altres administracions que s’hi han interessat.