L’advocada i presidenta de Prodis, Maise Balcells, serà la número 2 de Tot per Terrassa

L’advocada i presidenta de Prodis, Maise Balcells, serà la número 2 de la llista de Tot Per Terrassa. Ella mateixa i l’alcalde i cap de llista, Jordi Ballart, ho han fet públic aquest dimecres davant de l’església de Sant Pere.

Si Tot per Terrassa guanya les eleccions Balcells tindrà un pes important al nou govern. Jordi Ballart dona per feta una tinença d’alcaldia que dependrà de com quedi el Consistori i del pacte amb altres formacions si en calgués. Tot i la seva experiència en el tercer sector, el cap de llista assegura que Balcells pot tenir la responsabilitat de qualsevol àrea donat el seu perfil polivalent.

El nou fitxatge de Tot per Terrassa s’incorpora al projecte municipalista com a independent.

En els propers dies Tot per Terrassa farà públics altres integrants de la llista. La meitat dels deu primers noms seran nous. Tres dels actuals regidors ja han manifestat a l’alcalde el desig de no ser al proper Consistori. La candidatura completa es donarà a conèixer passat Setmana Santa.

Maise Balcells presideix la fundació Prodis des de fa deu anys. També es vicepresidenta de la Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual, Dincat, i de la Confederació Plena Inclusión. Després de l’anunci del seu fitxatge per Tot per Terrassa, el patronat de Prodis haurà de buscar un relleu a la presidència d’entitat.

Maise Balcells Tot Per Terrassa

Maise Balcells Número Dos De Ballart

Maise Balcells I Jordi Ballart Maise Balcells Seu D'Ègara

[Estem treballant per ampliar aquesta informació]