Malàisia sorprèn i guanya Espanya en el debut del Torneig IV Nacions al Pla del Bon aire

Malàisia ha sorprès la selecció espanyola en el primer partit del tonreig IV Nacions que es disputa al Pla del Bon Aire. Els de Fred Soyez, que van guanyar el combinat asiàtic en un amistós aquesta mateixa setmana, han vist com se’ls escapava la victòria en l’últim minut, en un partit que havien dominat des de l’inici.

De fet, la dinàmica del matx ha estat molt semblant: Espanya controlant la bola i Malàisia ben plantada al darrera. Tot i així, els locals han trobat més fàcil el camí del gol. Xavi Lleonart i Albert Beltrán avançaven la selecció espanyola, però un penal còrner transformat per Tengku Tajjuddin retallava distàncies.

Amb el 2 a 1 s’arribava al descans. Al tercer quart Espanya tornava a agafar distàncies amb un gol d’Álvaro Iglesias, encara que Malàisia s’aferrava al marcadaor amb una altra diana des del penal còrner.

Quan semblava que els espanyols podrien administrr aquesta mínima avantatge fins el final, els malaisis remuntaven en un últim minut desconcertant. Després de l’empat a tres, un nou penal marcat per Rahim feia el 3 a 4 definitiu.

Aquest vespre, a les 20h, nou partit del IV Nacions. Aquest cop, contra Anglaterra, que ha empatat amb Irlanda en el matx inaugural.