Mamau: “El Terrassa FC era una de les meves primeres preferències per fitxar”

Mahamadou Jabbie Bagaba, conegut com a Mamau, ja s’ha entrenat aquest dimarts al matí sota les ordres del tècnic del Terrassa FC, Jordi López. El migcampista hispano-gambià de 27 anys prové del CD Toledo del grup cinquè de la Segona RFEF, amb qui va aconseguir l’ascens la temporada passada, tot i que ara no comptava amb massa minuts. Aquesta campanya havia jugat 12 partits, cinc d’ells com a titular. L’acord és fins al 30 de juny.

Mamau, amb experiència al futbol català, pot actuar de pivot defensiu i també de central. Ve a cobrir la baixa de Pelegrín, que va rescindir la setmana passada el seu contracte per marxar al Manresa. La nova incorporació terrassista tenia diferents ofertes sobre la taula, però l’ha convençut la del Terrassa.

Mamau 5

Mamau, conversant amb Aythami en l’entrenament d’aquest dimarts

Més fitxatges

Mamau és el segon reforç en aquest mercat d’hivern, després del lateral Diego Garzón, però no serà l’últim. La direcció esportiva del Terrassa està tancant la contractació d’un davanter que pugui cobrir la baixa de llarga durada de Carlos Martínez. Precisament el germà de Mamau, Sanku, és l’escollit, però tot està condicionat a la seva desvinculació del Lleida Esportiu.

Descartat Gil Muntadas, la quarta incorporació que vol fer el Terrassa és l’experimentat extrem David Haro, que ha rescindit el seu contracte amb la UE Costra Brava de la Primera RFEF.