Mango fa una donació de més de mil mascaretes per al personal de les televisions locals

L’empresa Mango ha fet efectiva aquesta setmana la donació de més d’un miler de mascaretes a la Coordinadora de Televisions Públiques i Locals de Catalunya. A Canal Terrassa TV n’han arribat unes 150, les quals són d’un sol ús i serviran per protegir els professionals que treballen aquests dies cobrint l’actualitat informativa des de primera línia. Una aportació que se suma a la ja realitzada per aquesta multinacional catalana amb seu logística a Lliçà d’Amunt ara fa dues setmanes, quan va donar dos milions de mascaretes al Ministeri de Sanitat.

L’empresa, dedicada al comerç i distribució d’articles de vestir, no ha produït en aquest cas les mascaretes, sinó que les ha importat des de la Xina. Així, Mango ha aprofitat el seu potencial logístic per repartir aquestes preuades peces de roba entre tots aquells col·lectius que ho requerien.

Pel que fa al funcionament intern de l’empresa, el centre logístic del Vallès Oriental treballa aquests dies amb una proporció menor, tot i que el comerç electrònic asseguren que segueix a ple rendiment. En aquest sentit, des de Mango esperen poder reobrir les seves botigues i restablir el més aviat possible el contacte directe amb els seus clients.