Manifestació silenciosa a la Rambla contra l’esclavitud sexual

Una marxa silenciosa contra el tràfic de persones i l’esclavitud sexual ha recorregut els carrers de Terrassa aquest dissabte al matí. Eren prop d’un centenar de manifestants, en fila índia i la majoria lluint samarretes amb el lema “No estic en venda”. A les onze del matí s’havien trobat a la plaça del Progrés per iniciar l’itinerari en absolut silenci per la Rambla d’Ègara, fins al Centre Cultural i tornar. Voluntaris amb armilles reflectants repartien fulletons informatius als vianants encuriosits per l’acció. La marxa ha finalitzat al mateix punt  d’inici, on s’hi ha llegit un manifest.

Ha estat l’últim acte de la campanya endegada aquesta setmana per l’Església Evangèlica Unida de Terrassa, en col·laboració amb l’Ajuntament i l’entitat Esclavitud XXI. Simultàniament a la marxa, l’artista Dámaris Llaudís ha realitzat una performance pintant un quadre que després han finalitzat alguns membres de la mobilització.

Les altres accions d’aquesta campanya contra l’esclavitud sexual havien sigut un cinefòrum el dimarts i una taula rodona el dijous.