Maniobres militars al Parc de Sant Llorenç tot aquest dimarts

En el marc dels seus programes d’entrenament que realitzen periòdicament, diversos quadres de comandament i personal de tropa pertanyents a la unitat BIMT II/62 (RCZM 62) de l’excèrcit, amb seu a El Bruc de Barcelona, estan realitzant aquest matí de dimarts una sèrie d’activitats consistents en marxes i exercicis a peu per Matadepera, el Parc de Sant Llorenç del Munt, Terrassa i Sant Llorenç Savall.

Segons informa l’Ajutnament de Matadepera, l’activitat es durà a terme durant tot el dia, hi participen una setantena de persones, i compta amb el suport d’un autobús, dos camions pesants tot terreny, i un camió lleuger també tot terreny.

Fonts del Ministeri de Defensa han apuntat que “aquestes activitats estan relacionades amb la preparació de l’exèrcit atenent a la possible missió de participació en operacions de manteniment de la pau i la seguretat en l’àmbit internacional, i es realitza sota el compromís de pau, solidaritat, i cooperació entre els pobles”.

Les activitats es realitzaran “amb escrupolós respecte al medi ambient i sense que es pugui produir cap alteració de les activitats que es duen a terme”.