Manises s’interessa per la experiència de Terrassa com a Ciutat Creativa de la Unesco en l’àmbit del cinema

Pep Forn, regidor de Projectes Audiovisuals, s’ha reunit aquest divendres de manera telemàtica amb l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, i  és que la ciutat valenciana opta aquest any a ser Ciutat Creativa de la Unesco en l’àmbit de l’Artesania i les Arts Populars i l’Ajuntament del municipi ha mostrat el seu interès al voltant de Terrassa i de l’experiència de la ciutat com a Ciutat Creativa de la Unesco en l’àmbit del cinema.
D’altra banda, l’Ajuntament de Manises ha fet el donatiu a la ciutat de Terrassa del documental «Reflejos de Manises, 1940». El documental, dedicat a la producció de ceràmica al municipi valencià l’any 1940, dirigit per Alfredo Fraile i produït per Cifesa, mostra com funcionen els tallers de ceràmica i l’activitat que es registrava a la zona, al barri dels obradors.
La trobada ha comptat amb la presència del regidor de Promoció de la Ceràmica i Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant; i el regidor de Turisme i Hisenda de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora.