Marató de representacions al Teatre Alegria en el marc del 14è cicle Escenes Locals

El Teatre Alegria acollirà d’aquí a 10 dies una autèntica marató de representacions teatrals. Durant el cap de setmana del 19 i 20 de juny hi actuaran un total de sis companyies terrassenques, en el marc de la 14a edició del Cicle de Teatre Escenes Locals. La iniciativa se celebra habitualment amb l’objectiu d’apropar el teatre amateur als diferents districtes de la ciutat però aquest any la situació sanitària ho ha impedit. Malgrat tot, la mostra es podrà veure de manera gratuïta, amb tots els espectacles repartits entre dissabte i diumenge a l’escenari del Teatre Alegria.

La marató de representacions escèniques arrancarà dissabte a les 12h del migdia amb l’obra «Dones i Silenci», de la Companyia 8, dirigida per José Antonio Aguado i amb disseny audiovisual d’Antoni Verdaguer. El mateix dia a les 6h de la tarda, Pisanes i Cia. oferirà l’espectacle «Centrifugats», basada en el text «Búfals» de Pau Miró. La primera jornada acabarà amb «¡Viva la nuit!», del grup de teatre Menos Es Más.

Diumenge al migdia, Qollunaka Teatre oferirà un tribut a Pepe Rubianes i, a la tarda, la companyia Mú interpretarà l’obra «Prohibido suicidar-se en primavera». Finalment, l’«Humor sense fronteres» d’El Social Teatre tancarà aquesta edició de les Escenes Locals. Tots els espectacles seran amb aforament limitat i les entrades ja es poden reservar a través de la plataforma entrapolis.com.