Marc Medina ja és el nou regidor de la CUP en substitució de Maria Sirvent, ara diputada

Marc Medina és el nou regidor de la Candidatura d’Unitat Popular. Substitueix Maria Sirvent que, des dimecres, és diputada al Parlament. El nou regidor ha pres possessió del càrrec aquest dijous a la tarda just abans de debatre els pressupostos pel 2018 al ple extraordinari.

Enginyer Industrial de 28 anys, professor de secundària i veí de Ca n’Aurell, Marc Medina milita a la CUP des el 2012. Ha participat en diverses mobilitzacions socials i en la posada en marxa del Casal l’Atzur i de la Cooperativa de Consum de Producció Ecològica. A les eleccions municipals del 2015 ocupava el novè lloc de la llista.

Seguint el codi ètic de la CUP, el nou regidor cobrarà dues vegades i mitja el salari mínim interprofessional. Hi dedicarà mitja jornada, que compatibilitzarà amb la seva feina de professor.

Medina assegura que continuarà la línia política iniciada per la seva predecessora, Maria Sirvent.

Marc Medina s’ha estrenat com a regidor votant en contra dels pressupostos municipals. Entre d’altres motius, perquè destina un 14 per cent a externalitzar serveis, per l’elevat deute públic i perquè destina poc pressupost a politiques de gènere, medi ambient i participació ciutadana.

Medina només planteja el seu pas per l’Ajuntament pels setze mesos que queden de mandat. En les properes setmanes la formació començarà a debatre sobre la candidatura per les municipals del 2019.