Marc Ribas impulsa la primera edició del Campus Brutal a Riudellots de la Selva

El mediàtic cuiner Marc Ribas i la seva companya Berta Mas impulsen la primera edició del Campus Brutal a Riudellots de la Selva. Una iniciativa que té la voluntat d’acostar els valors de la cuina als joves i, sobretot, ensenyar la qualitat tant de la gastronomia com dels productors de proximitat.

Des de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva destaquen la importància de cuinar de manera sostenible i d’inculcar aquests valors als joves.

El Campus tindrà lloc del 3 al 10 de juliol al Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial, conegut com el FoodLab. Aquest projecte també té una vessant solidària ja que tots els beneficis que es recaptin de la samarreta del campus aniran destinats a la investigació de les malalties de trastorns alimentaris infantojuvenil de l’Hospital Clínic.

Entre les activitats programades es faran excursions a productors locals per conèixer de primera mà la seva elaboració. Els seus impulsors destaquen la importància de conèixer el valor de la cuina.

El Campus, que inclou allotjament en una casa de colònies a Violbí d’Onyar, compta amb el suport de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i la Diputació de Girona.