Marc Riera parla dels camins cap a la creativitat a l’Escola Pia

La creativitat, tan misteriosa i intangible, és el tema que ha centrat la nova xerrada de l’Escola Pia amb exalumnes. En aquest cas el ponent ha estat Marc Riera, veu cantant de Doctor Prats i productor audiovisual que treballa actualment amb Ibai Llanos.

Riera ha explicat, des de la seva experiència personal, els camins que l’han portat cap a la creació artística. En el seu cas ha estat un camí fora del que les expectatives socials li marcaven i en el que ha cambiat el rumb més d’una i dues vegades: va passar pels estudis de música, màrqueting i realització audiovisual, deixant projectes per a tornant-los a reemprendre més endavant.

En el cas de la creació audiovisual, la tecnologia ha democratitzat i facilitat molts processos que abans costaven més i es feien amb més temps. Això, ha explicat Riera, no sempre és un avantatge.

Al Marc Riera ara el veiem sovint gràcies a la seva faceta musical. Possiblement el primer treball amb el que va sortir a la palestra fa uns anys és un exemple perfecte de que, sovint, amb menys es fa més.