Marcat accent femení i local en la programació del CAET

Una programació amb accent femení, estrenyent la col•laboració amb l’Institut del Teatre i donant suport als professionals de Terrassa. Així ha definit la nova temporada teatral de setembre a desembre el director del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, Pep Pla.

Entre les 10 obres per a un públic adult, els 6 espectacles infantils de La Xarxa i les 2 activitats complementàries, figuren 3 propostes que estan incloses al Festival TNT –Terrassa Noves Tendències. Entre elles l’espectacle inaugural “Cold Blood”, una aventura escènica entre la microdansa i el cinema, que es podrà veure el 28 i el 29 de setembre al Principal.

Les altres dues propostes incloses al TNT són “Kingdom”, un retrat pervers del capitalisme de l’Agrupació Señor Serrano i l’espectacle de la programació familiar “Llac”, de L’embarral.

Entre els noms locals, el pianista Dani García en “Tenors”, una paròdia dels tics i manies dels cantants d’òpera; Roger Batalla en “Llibres per cremar”, una combat entre la humanitat i la bestialitat o Gemma i Tessa Julià en “Equilibris”, una confrontació entre la idea i la realitat de l’experiència de ser mare.

La programació també inclou noms més mediàtics: Carmen Machi, en “Cronología de las bestias”, Sílvia Munt dirigint Clara Segura en “Les noies de Mossbank Road” o Emma Vilarasau en “Un tret al cap”.

Durant els sis primers mesos de l’any, l’ocupació als teatres de la ciutat ha estat del 78%. Les entrades d’aquesta recta final del 2018 ja estan a la venda.