Marcel Walkington i Anissa Harrak, guanyadors de la Cursa de Ca n’Anglada

La cursa de la festa major de Ca n’Anglada ha estat, també, una nova prova del Circuit Activa’t, que aquest any ha tornat al format plenament presencial i habitual després de dos anys. Amb sortida i arribada davant de la parròquia de Sant Cristòfor, a la plaça de Ca n’Anglada, la cursa va tenir un recorregut de cinc quilòmetres, fent dues voltes al barri, pels carrers interiors i també rodejant-lo per l’avinguda del Vallès. Tot i disputar-se a les vuit del vespre, la calor encara es va notar de valent i els corredors van agraïr tot allò que els ajudés a refrescar-los.

La prova en categoria masculina se la va endur Marcel Walkington, amb un temps de 15 minuts i 15 segons. En l’apartat femení la guanyadora va ser Anissa Harrak, que va creuar la meta amb un registre de 20 minuts i 3 segons.

També es va disputar una prova infantil per als menors de 14 anys, de 1.500 metres.

La Cursa de Ca n’Anglada és puntuable per al Circuit Activa’t. La classifiació general en categoria masculina l’encapçala Víctor Doblas, i en femenina Tránsito Burgos. La propera prova del Circuit serà la Cursa de les Dones, que es disputarà el 2 d’octubre.