Lliurament Premis Instagram Fira Modernista

Marga Peralta guanya el concurs d’Instagram de la Fira Modernista

Marga Peralta ha guanyat la XII edició del Concurs d’Instagram de la Fira Modernista de Terrassa. S’emporta una escapada a l’Hotel San Roc de Solsona, gentilesa de Kareba Viatges.

Lliurament Premis Instagram Fira Modernista Marga Peralta

El segon premi ha estat per a Pedro López Blanco. Ha guanyat una panera, gentilesa del Mercat de la Independència. També una samarreta personalitzada de Samarretes.

Lliurament Premis Instagram Fira Modernista

I la tercera imatge distingida ha estat la de Marc Seriol. Com a premi rep una samarreta personalitzada, un lot de productes Sanmy i una bossa Love Local. A més, guanya un lot de llibres gentilesa de TerrassaCentre, una visita guiada pel patrimoni modernista de Terrassa i una peça de plata gentilesa de Nou Bell Artesania.

Lliurament Premis Instagram Fira Modernista

La XII edició del Concurs d’Instagram de la Fira Modernista de Terrassa està organitzada per Terrassa Turisme. El lliurament de premis s’ha fet aquest dimarts al migdia al local de Kareba Viatges.

Lliurament Premis Instagram Fira Modernista

Per participar calia etiquetar les fotografies amb el hashtag #firamodernistatrs2024. En aquesta edició s’hi van presentar un total de 977 fotografies.