Campions Espanya Fftt Infantil Wp Cn Terrassa

Maria Manso, Martina Fernández i Martí Arimón, campions d’Espanya infantil de waterpolo

Els waterpolistes del CN Terrassa Martina Fernández, Maria Manso i Martí Arimón van penjar-se la medalla d’or amb les seleccions catalanes infantil femenina i masculina en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que va celebrar-se al Centro M-86 de Madrid.

En categoria femenina, Catalunya, que va militar en el grup 1, es va estrenar amb una golejada contra el País Basc (11-1) i va completar la primera fase amb una victòria contra el País Valencià (2-12). En quarts de final, la selecció catalana va superar les Balears per 12 a 2, mentre que, en semifinals, va desfer-se de Madrid pel mateix resultat. En la gran final, el combinat català va seguir exhibint una gran superioritat i va derrotar Andalusia per 13 a 3.

En l’apartat masculí Catalunya, enquadrada en el grup “B”, va debutar amb una victòria contra l’Aragó per 10 a 1 i va tancar la fase preliminar amb un triomf contra Madrid per 11 a 5. En quarts de final, la selecció catalana es va desfer sense dificultats del País Valencià per 11 a 1. Posteriorment, el combinat català va superar el País Basc en semifinals per 10 a 1. La trajectòria immaculada de Catalunya va culminar en la gran final, en la qual va imposar-se a Andalusia per 11 a 1.