Maria Olmo rep un càlid i sentit homenatge d’amigues i companyes del CN Terrassa

El CN Terrassa va homenatjar dissabte l’exjugadora de bàsquet Maria Olmo, en el marc del Torneig Sènior de pretemporada que va organitzar durant el cap de setmana. Un acte que s’havia d’haver celebrat fa dos anys, però que la pandèmia ho va impedir.

Olmo, de 39 anys, va militar al club egarenc durant vint temporades, setze d’elles al primer equip i dotze com a capitana, sent la jugadora que més temps ha estat vinculada dins de la secció. Després dels parlaments, el CN Terrassa va projectar un vídeo d’homenatge i va retirar la samarreta amb el número 10 que Olmo havia lluït durant la seva trajectòria esportiva.

Homenatge Maria Olmo 2

Maria Olmo amb el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno (Font imatge: CN Terrassa)

Posteriorment va disputar-se un partit amb jugadores amb les quals va coincidir, així com amb el seus familiars més propers i també vinculats a l’esport de la cistella com la seva germana Sandra i les seves nebodes. Olmo, que ha estat la convidada en l’estrena de la temporada del programa Esports Terrassa, ha volgut agrair aquest càlid i emotiu reconeixement.

Entre els assistents a l’homenatge, va destacar la presència del futbolista internacional del RB Leipzig Dani Olmo, nebot d’una Maria que segueix gaudint del bàsquet, en la modalitat 3×3, i que no descarta properament iniciar una nova aventura a les banquetes.

Maria I Dani Olmo

Maria amb el seu nebot, el futbolista Dani Olmo

Podeu veure l’entrevista amb Maria Olmo al programa Esports Terrassa